Udgivet i

High Kick

I morgen begynder Copenhagen Spirits and Cocktails og jeg glæder mig som et lille barn – ikke mindst fordi dagen startes med morgenmad på Salon 39.

Jeg ser det som et godt tegn, at dagens cocktail surfing har givet bonus to gange: Dels fandt jeg svaret på, hvad en Drugstore Cowboy fra The Union indeholder. Det løste et mysterium for et god kollega. Dernæst – hos samme skribent, som afslørede indholdet – faldt jeg over en cocktail, som benytter hele to af mit barskabs smertensbørn: Aperol og vodka med vaniljesmag.

Ingen af dem er favoritter, men High Kick er nu ikke en uudholdelig måde, at få sprutstanden i begge flasker til at falde:

  • 4,5 cl Absolut Vanilla
  • 2 cl Aperol
  • 2 cl friskpresset citronsaft
  • 2 cl sukkersirup (kog lige dele vand og sukker og afkøl)
  • 4 blade frisk mynte

Alt blandes i en shaker med is og rystes i et minut og sis derefter op i et afkølet cocktailglas. Pynt med noget fjollet – evt et italiensk sennespskirsebær (Mostarde).