Udgivet i

Spumoni

Share

Jeg vælger ikke mine cocktails efter hvor meget eller hvor lidt spiritus, der er i dem. Jeg vil hellere vente til en dag, hvor det er problemløst at drikke den cocktail, jeg har lyst til, end at skulle vælge en anden med mindre spiritus.

Ikke desto mindre har jeg mindst et par gange for nyligt mikset lette appetitvækkere.

De har det til fælles af det i først omgang har været billeder af dem, der har vagt min interesse. Billeder taget af Punch Drinks fantastiske fotograf Lizzie Munro. Og de har ligeledes haft dertil fælles, at de har smagt lige så godt, som de ser ud

Den første der fangede min interesse var en Garibaldi – som den serveres på restaurant/bar Dante i New York. Et meget simpel og meget velsmagende mix, som jeg med glæde kunne servere nogle dage senere, da en gæst bad om noget let.

Og så er der Spumoni – mikset som på Bar Pisellino i New York. Jeg har ikke ændret ved opskriften, så det er bare at følge linket. Mit eneste bidrag var at mikse den på Spiced Negroni Gin fra Three Pillars. Det går virkeligt godt i spænd med pebersiruppen.

Og nu har jeg altså både en meget let og en lidt let drink i mit repertoire. Det er godt!